Ostale novosti

Natjecanja 2015.

EP za seniore

29. svibnja 2015.

Damir Martin je prvak Europe u samcu!

U veličanstvenom nastupu, Damir je popravio vlastiti Europski rekord iz polufinala, a gotovo za pet sekundi za sobom ostavio veslačke legende Syneka i Tuftu!

Iako je vodio praktički cijelu utrku, ovu veliku razliku ostvario je u finišu i to dok su Synek i Tufta vodili ogorčenu borbu za drugo mjesto koje je na kraju Synek obranio za dvije desetinke!

U odjavnom komentaru Europskog prvenstva, službeni spiker spomenuo je skul veslanje u Hrvatskoj. Zaista, imamo Eupskog prvaka u samcu, europsku broncu u juniorskom ženskom samcu i svjetske prvake u dvojcu na pariće, rezultate kojima bi se dičila svaka veslačka velesila. Bravo!

Veslački klub Trešnjevka organizira doček, autobus za aerodrom kreće ispred VK Trešnjevke u 12h. Obavijest i više slika vidi na stranicama VK Trešnjevke! 

29. 5. 2015.

Na Europskom prvenstvu za seniore nastupa malobrojna hrvatska izborna vrsta predvođena Damirom Martinom. U petak su eliminacije i repesaži, u subotu polufinalne a u nedjelju finalne utrke. Nakon prvih utrka Damir je pobjedom osigurao polufinale, a isto je uspjelo sestrama Milošević osvajanjem trećeg mjesta u skupini. 

 

U isto vrijeme Mladostaši se pripremaju za Jumbeka, Bledsku međunarodnu regatu i drugi Svjetski kup, a novi voditelji Škole veslanja marljivo prikupljaju djecu.

 

 

Vezana galerija