Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Otvoreno prvenstvo Češke

4. srpnja 2015.

5. 7. 2015.

Prvo mjesto za Antu Ančića i Tomislava Šaina u dvojcu na pariće za B seniore. Po laganoj kontri izveslali su 6:28.91. Naporna utrka, ali isplatilo se. Momci su stekli samopouzdanje, a vrijeme možemo samo procijeniti u usporedbi npr. sa Synekom koji je u samcu izveslao 7:08. Slijedi utrka za A seniore poslije podne.

Zatim je Luka pobijedio u utrci lakih samaca, ali vesla još jedno finale za B lake te se nije previše umarao.

Treća je startala Valentina i pobijedila u samcu za B veslačice u vremenu 8:08.

Poslijepodne je Luka potvrdio svoju kvalitetu pobjedom u 1xLSB, zatim je dvojac došao treći za A seniore, a Valentina druga za A seniorke. 

Ova regata je u pravom terminu za podizanje forme za nastupe na SP eniora B i SP juniora. Moguć je i odlazak u Suboticu što je nešto bliže i jeftinije, ali je veća vjerojatnost jakog vjetra i velikih valova. Nakon povratka očekuje ih još desetak dana napornih treninga, a onda postepeno smanjenje obima kako bi najbolje rezultate ostvarili u Plovdivu. 

Odlično odrađena regata u sklopu priprema za SP U23. 

Čestitamo! 

Rezultati.

 

4. 7. 2015.

Sve tri posade koje nastupaju u Račicama na Otvorenom prvenstvu Češke su ušle u nedjeljne finalne utrke pobjedama u kvalifikacijskim utrkama.

 

3. 7. 2015.

Nakon odrađenih priprema u Zagrebu za dizanje natjecateljske forme potrebna je još jedna regata pred nastup na SP U23. Zato je u Račice na Otvoreno prvenstvo Češke otputovala mala grupa uglavnom Mladostaša. Nastupaju Valentina Plejić samcu, Luka Radonić u lakom samcu, Ante Ančić (Mornar) i Tomilsav Šain u dvojcu na pariće, a vodi ih Marko Banović. Utrke su danas i sutra.

 

 

Vezana galerija