Ostale novosti

Natjecanja 2016.

Svjetski kup u Varese-u

17. travnja 2016.

 

Po prvi put do sada Sinkovići su krenula smireno. Do 1000 m su veslali suzdržano, tada su podigli 2 zaveslaja i bez problema su se odvojili od Poljaka, Švicaraca i Norvežana.  Iako je puhao jak kontra vjetar na kraju nisu izgledali previše umorno.

Damir Martin je pobijedio u samcu s velikom prednošću. Čestitamo!

Sve tri posade koje su nastupile u Vareseu pokazale su odličnu formu dva tjedna prije Prvenstva Europe.

 

16. travnja 2016.

Luka Radonić osvojio je srebrnu medalju u Varsesu s izvrsnim vremenom 6:58,55, 2,8 s iza pobjednika Rajka Hrvata. Bravo Luka!

Nešto ranije Damir Martin je pobijedio u svojoj polufinalnoj skupini. 

Opis utrka na www.worldrowing.com

15. travnja 2016.

Sve tri posade lako su se plasirale u sljedeći krug natjecanja. Rezultati i raspored utrka. U lakom samcu su dva Hrvata pobijedila, jedan zapravo Slovenac - Rajko Hrvat i naš Luka Radonić. 

Opis trka na www.worldrowing.com

 

14. travnja 2016.

Prva ovogodišnja regata Svjetskog kupa održava se u Vareseu. Od Hrvata nastupaju samo braća Sinković, Damir Martin i Luka Radonić. Svi su dobro pripremljeni i očekujemo isto takve rezultate. Ovako rano održavanje prve regate SK i Europsko prvenstvo rezultiralo je nešto slabijim prijavama. No u svakoj disicplini ima odličnih posada. Posebno će biti zanimljivo gledati posade koje još nisu izborile OI, na primjer dvojac na pariće Norveške pojačan s Tufteom. 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.