Ostale novosti

Natjecanja 2016.

Hrvatsko veslačko prvenstvo 2016.

7. listopada 2016.

Nedjelja 9. 10. 2016.

Mladost je ukupni pobjednik Hrvatskog veslačkog prvenstva, a imamo i najbolje seniore. 

Osmerac bez Valenta i nakon što su svi prethodno izveslali po jednu utrku nije imao šanse protiv Trešnjevke. Luka je očekivano bio prvi, Valentina i Iva su priredile iznenađenje, Nino je konačno prestigao Niku iz Zagreba, a pokupili smo i dosta drugih i trećih mjesta.

Rezultati. Poredak klubova.

Drugi dan finalnih utrka na Hrvatskom veslačkom prvenstvu bilo je novih iznenađenja. Glavno su priredili prvo seniori u četvercu na pariće kad su nakon dva teška raka i velikog zaostka došli drugi u četvercu na pariće, a zatim dvojac na pariće za seniorke u kojem su Valentina i Iva pobijedile favorite sestre Milošević. Juniori nisu uspjeli obraniti 

 

Subota 8. 10. 2016.

Danas je počelo Hrvatsko veslačko prvenstvo za 2016. godinu. Održane su prve utrke prednatjecanja, a u subotu ujutro su finalne utrke prvog dana. Nažalost  nastupamo opet bez ozljeđenog Valenta, tako da će biti teže osvojiti još jedno prvenstvo. Martin  Sinković se odlučio za nastup u samcu, ali glavni konkurent će mu biti David Šain jer Damir Martin neće nastupiti u samcu. Očekujemo dobre nastupe svih naših veslačica i veslača i očekujemo navijače na biciklima. 

 

Satnica finalnih utrka u subotu.

 

 

Vezana galerija