Ostale novosti

Kvalifikacijska regata za IO

Kvalifikacijska regata za IO

20. svibnja 2012.

Našim ostalim veslačima to, nažalost, nije uspjelo. Našem ženskom dvojcu su igre izmakle za samo jedno mjesto!

Rezultate možete naći na stranici www.worldrowing.com

O Mariovom uspjehu pročitajte (još jedan) zanimljiv članak na stranicama VSZ-a!

22. 5. 2012., 16:30

Djevojke i četverca uskoro startaju u utrku za London. Mario nastupa u finalu sutra.

Fotografija preuzeta s www.worldrowing.com

20. 5. 2012.

Mario Vekić (VK Nova) u samcu mora ostvariti jedno od prva tri mjesta, a kandidata je puno. Finalna utrka u samcu je u srijedu poslije podne.

Djevojke, osječanke Maja Anić i Sonja Kešerac ove godine su se znatno ubrzale. Što je radila konkurencija vidjet ćemo za dva dana. Braća Skelin nastoje ostvariti još jedan nastup na OI protiv puno mlađih posada. Oni kao i četverac bez s braćom Begović (VK Jadran Zadar), našim Karlom Udovičićem i Marinom Bogdanom (VK Jadran Rijeka) žele li u London kao natjecatelji moraju ostvariti jedno od prva dva mjesta u finalu. Sva finala naših osim samca su u utorak od 18 do 18:30. Rezultate možete vidjeti na stranici FISA-e.

18. 5. 2012.

U Luzernu u nedjelju 20. 5. počinje kvalifikacijska regata za Olimpijske igre u Londonu.

Hrvatska ima četiri posade, Maria Vekića u 1xM, Sonju Kešerac i Maju Anić u 2-Ž, Nikšu i Sinišu Skelin u 2-M, te braću Begović, Marina Bogdana i Karla Udovičića u 4-M. Iako prijavljeni u 2xLSM, Luka i Vedran Radonić odlučili su se na miru pripremati za Svjetsko prvenstvo seniora B.

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.