Ostale novosti

Na Jarunu su ovaj vikend održane izborne utrke juniora.

Više

Pobjeda četverca nad olimpijskim prvacima Poljskom i svjetskim prvacima prvacima Australijom s izvrsnim vremenom 5:39 daje našoj posadi i dobru stazu u polufinalnoj utrci. Isto vrijeme ima i Njemačka koja se nije morala posebno truditi u posljednjoj skupini. Sve je prošlo očekivano pobjedama Rusije, Hrvatske i Njemačke, jedino je potpuno razočarala posada Italije u prvoj grupi. Nakon prve utrke izgleda da neće biti prevelikih problema u polufinalu u srijedu.

Više

U nedjelju je odrađen i posljednji trening pred odlazak na Olimpijske igre. Čamci su spremljeni na prikolicu i krenuli put Londona, a veslačka ekipa kreće u ponedjeljak navečer.

Više

U posljednjem tjedanu pred Olimpijske igre odrađeni su posljednji treninzi i ispračaji. Uspjeh su veslačima zaželjeli predsjednik Skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić i dopredsjednik Zagrebačkog športskog saveza Tomislav Karlo.

Više

Najbolje plasiran je četverac bez kormilara koji je pobijedio u B finalu, Helena je bila osma, a ostali nažalost nisu uspjeli ući među prvih 12. Fotografije su preuzete s www.worldrowing.com.

Više

Dok većina veslačica i veslača kreće na kraći odmor prije priprema za jesenski dio sezone, na Peruči i u Zagrebu radi se jako bez obzira na vrućine.

Više

U subotu, 30. lipnja, nakon duge i teške bolesti u 88-oj godini života, umro je naš dugogodišnji član, veslač, kormilar, hakler i član upravnog odbora.

Branko Bzik - Marko

Više

U subotu navečer i nedjelju ujutro održane su utrke kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo za seniore/seniorke do 23 godine.

Više