Ostale novosti

Natjecanja 2014.

Croatia Open

11. travnja 2014.

13. 4. 2014.

Odlični rezultati i drugog dana Croatia Opena. Martin je opet bio najbrži u samcima seniora. Odlični su bili dvojac bez lakih, oba dvojca na pariće lakih, četverac bez kormilara juniora B, Helena i Rebeka (HVK Gusar) u dvojcu na pariće za seniorke, a dojam od subote popravili su i seniori u četvercu bez kormilara. Rezultati.

Prijepodne je bilo Vijeće klubova na kojem smo dobili niz nagrada uključujući i pehar za najbolji klub na prvenstvu Hrvtaske 2013.

Nove fotografije - VIŠE → galerija (Morana i Radovan)

12. 4. 2013.

Martin Sinković pobijedio je u samcima seniora i postavio rekord staze 6:42,53.Tomislav Šain pobijedio je u samcima juniora (idiotizam novinara HTV-a u Dnevniku - pročitajte pod VIŠE). Radonići, a pogotovo Vedran (7:05,34) dlični su u lakim samcima kao i Helena za lake veslačice. Pohvale i ostalima, curama u dvojcu, ....  Sutra slijedi nastavak

Svi koji su se nadali da će ove godine na TV-u (HTV-u) možda vidjeti i čuti suvisli komentar sportskih novinara o najvećoj veslačkoj regati u Hrvatskoj, u sportu koji desetljećima donosi olimpijskle i svjetske medalje, opet su se prevarili. Prvo smo čekali izvještaje s nogometnih terena, zatim s vaterpola, još nečega i onda slijedi biser. Snimak Šaina (Tomislava) koji vesla finale u juinorskom samcu, zatim nekoliko sekundi Martina Sinkovića u finalu seniorskihsamaca i komentar, nije točan citat ali smisao je jasan: "velik uspjeh veslača olimpijskog četverca na pariće koji su pobijedili u samcima!!". Bravo HTV! Ostale nisam vidio, ali ne očekujem ništa bolje.

GN

11. 4. 2014.

Od petka 11. travnja do nedjelje 13. travnja na Jarunu se održava najveća regatau Hrvatskoj - Croatia Open. Nastupamo u punom sastavu s rekordnim brojem prijavljenih. Pozivamo sve članove kluba

Jedna zanimljivost - iz iz HVS-a smo dobili podatke  o broju regstriranih veslača po klubovima. Mladost je najbrojnija s 135 registriranih (91 bez veterana), a slijedi nas Trešnjevka sa 74 (63 bez veterana).

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.