Ostale novosti

U B finalu Martin je odveslao kako zna i sigurno pobijedio, a četverac je bio 4. Maja i Sonja su došle pete u finalu. Finalne utrke bile su vrlo zanimljive.U izuzetno jakoj konkurenciji favotiti su se morali dobro pomučiti, a neki su ostali bez zlata (4x Njemačke). Jedino su četverac bez i ženski dvojac bez Britanije s lakoćom pobijedili. U subotu su lakići i Marcela dobro odveslali C finala.


 ← 650 m do cilja Martin u sigurnom vodstvu
Više

U srijedu, 21. svibnja u 19 sati  AK Sljeme i Brooks Running Team okupili su puno trkača koji su otrčali mali krug preko mostova.

Sva prikupljena lova ide na račun Crvenog Križa za pomoć poplavljenima. Album.

Više

Četverac bez kormilara osvojio je brončanu medalju. Čestitamo! Tomislav je izavršio kao šesti. Ivana i Tea su s velikom prednošću prve u finalu B, a Lea i Mia druge u finalu C.

Rezultati.

Više


Naših pet posada predvođenih Martinom Sinkovićem u društvu dva gosta, s Bleda Luke Špike te iz Beograda Miloša Vasića, pripremaju se za EP.

Na juniorsko EP idu Tomislav Šain, Tea Kavčić i Ivana Vilenica.

Više

2. dan Ivana i Tea bile su druge u jedinoj skupini, a Tomislav je bio prvi u svojoj skupini. Kombinirani četverac bez bio je drugi s ukupno drugim vremenom.  Rezultati

Više

Protekli vikend u Beogradu je održana međunarodna regata. Od mladostaša su nastupili laki seniori i juniorski dvojac bez.

Rezultati od  subote i nedjelje.

Više
 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.