Ostale novosti

Natjecanja u 2014.

Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore 2014.

21. travnja 2014.

27. 4. 2014.

Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore proteklu je u znaku mladostaša. Šlag na torti bila je pobjeda u osmercu.

Čestitamo prvacima Hrvatske za seniore (redom kako su prvi put osvajali zlatne medalje): Vedranu Radoniću, Tomislavu Šainu, Roku Šitumu, Martinu Sinkoviću, Heleni Pavković, Dini Rupčiću, Luki Radoniću, Luki Papu, Marijanu Filipoviću, Krešimiru Kavčiću, Stjepanu Matiću, Ivanu Rebiću, Ivici Banu, Karlu Udovičiću i Filipu Čehu. Osvojili smo ukupno 7 pobjeda, tri druga, jedno treće, jedno četvrto i jedno deveto  mjesto te stekli veliku prednost pred nastavak prvenstva na jesen. Pokupili smo i niz medajlai u veterankam/aima koji se ne boduju.

Čekamo objavu službenih rezultata i ostatak fotografija (Darko objavio dio na G+).

 

26. 4. 2014.

Pripreme za Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore su završene i krenule su prve kvalifikacijske utrke. Sutra od 9 sati počinju prvo veterani, a zatim seniori u 4+, 2x - Dino i Martin protiv Davida i Maria, Marijan i Krešo među teškim dvojcima, Vedran u pokušaju osvajanja naslova prvaka Hrvatske za teške seniore u samcu i niz drugih zanimljivih utrka. Raspis. Stanje prijava (neslužbeno).

 

25. 4. 2014.

Posade su posložene, isprobane i spremne za utrke. Bez obzira što zbog ozljede ne nastupa Valent koji je prošle godine bio trostruki prvak raspoloženje je dobro. Pred seniorima je težak zadatak obrane prošlogodišnjeg naslova najboljeg seniorskog veslačkog kluba u Hrvatskoj. Očekujemo da će nam glavni konkurent u nedjelju biti Iktus.

Pozivamo navijače na Jarun u nedjelju 27. 4. 2014. od 9 do 12,30.

Pripreme za Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore su u tijeku. Zbog ozljede ne nastupa Valent koji je prošle godine bio trostruki prvak. Ostali će imati težak zadatak obraniti prošlogodišnji naslov prvaka. Očekujemo da će nam glavni konkurent u nedjelju biti Iktus.

Pozivamo navijače na Jarun u nedjelju 27. 4. 2014. od 9 do 12,30.

 

Vezana galerija