Ostale novosti

Natjecanja 2014

1. Int. DRV-Junioren -Regatta 2014

10. svibnja 2014.

2. dan 1. Int. DRV-Junioren-Regatta 2014.  Ivana Vilenica i Tea Kavčić bile su druge u jedinoj skupini dvojaca bez kormilara za juniorke, a Tomislav Šain bio je prvi u svojoj skupini. Kombinirani četverac bez kormilara  (Jadran Zadar, HVK Gusar, HVK KaštelaI) u sastavu Filip Pedić, Josip Banović, Bernard Samardžić i Toni Čavka bio je drugi s ukupno drugim vremenom.

10. 5. 2014.

1. dan 1. Int. DRV-Junioren-Regatta 2014.  Ivana Vilenica i Tea Kavčić bile su pete u finalu u dvojcu bez kormilara za juniorke od ukupno sedam čamaca. Tomislav Šain u samcu za juniore u jakoj skupini nije prošao u finale. Zanimljivo da je Žiga Zarič iz Maribora bio je drugi kao i i Zagrebu. Četverac bez kormilara bio je treći.

Sutra se vesla po grupama bez prednatjecanja.

9. 5. 2014.

 

U Münchenu je u subotu i nedjelju 1. Int. DRV-Junioren-Regatta 2014. Nastupa preko 2000 veslačica i veslača, ali ove godine samo nekoliko iz Hrvatske. Od Mladostaša nastupaju Ivana Vilenica i Tea Kavčić u dvojcu bez kormilara za juniorke i Tomislav Šain u samcu za juniore. S njima je i trener Darko Mikšić.

Trke počinju u subotu ujutro i očekujemo dobre vijesti.

Rezultati

 

Vezana galerija