Ostale novosti

Pripreme na Peruči

Kovanje medalje - nadamo se

20. srpnja 2014.

Došao je novi čamac (opet posuđen od Filippija). Preveslano je stotinjak kilometara i sve teče mirno i prema planu. Četvrti dan već uskladili su puno sitnica što možete vidjeti na priloženim fotografijama i snimkama, a i Braletovom osmjehu. Idući tjedan počinju se dizati brzine, a cilj je popraviti (?) detalje i još se bolje uskladiti te tako skinuti koju sekundu do svjetskog prvenstva u Amsterdamu. Uz kratke stanke za koji gutljaj vode i desetak minuta odmora u hladu kod Vrlike odveslali su 33 km. Nakon veslanja hladilo se u ledenoj Cetini (oko 10°C). Zatim je slijedila analiza treninga i konačno ručak. U pravo vrijem za sparinge stigli su Slovenci, a za koji dan doći će i dvojac Iktusa.

Domaćini u Alkaru po običaju (već 15 godina) vode brigu da veslačima ništa ne nedostaje i da se osjećaju kao kod kuće. Sinjski zet Martin i Brale zapravo i jesu kod kuće. Ako bude i malo sreće, pa sve prođe bez ozljeda moglo bi opet biti dobrih vijesti sa SP.

 

Video: Prvo jedan vuče drugoga

Nažalost zbog slabe veze ne mogu podići ostele video isječke.

Sve fotografije i filmić na ovoj stranici snimanin su s idiotom te nije moguće postići bolju razlučivost. Brale ima i full HD videa za one koji žele vidjeti više.

 

GN

 

Vezana galerija