Ostale novosti

Natjecanja 2014.

Euro Masters München

29. srpnja 2014.
Na ovogodišnjem Euro Mastersu u Münchenu nastupilo je više posada iz Hrvatske. Bile su tu posade iz Zagreba, Splita i Metkovića, kombinirane Hrvatske ali i internacionalne posade.
Uz dobro  vrijeme koje nas je pratilo prvih dva dana regate i vrlo dobru organizaciju domaćina može se reći da je Euro Masters 2014 bio dobra regata i odlična prilika za druženje.
U najviše disciplina nastupili su naši prekaljeni veterani Riki Grzunov, Darko Mikšić, Kerim Mujkić i Nenad Oremuž koji su osvojili drugo mjesto u utrci 4-E. Miha i Dugi bili su treći u 2xB. Polonji i Lužaić osvojili drugo mjesto u 2- C, kao i Riki u samcu u 1xG. Riki je doveslao rekordnih 7 trka u dva dana.

Uz zagrepčane nastupili su i Almir Mahmutović i Jakov Bočina iz Mornara u samcima 1xC i 2xC, te Mladen Kuran iz Neretvanskog gusara u 1xC, 1xD i 1xE.

Kombinirane posade 4xC - Mahmutović, Bočina, Mihaljević i Polonji te 8+D - Grzunov, Pogačić, Mikšić, Polonji, Pavlinić, Mihaljević, Mujkić i Oremuž,  s kormilarom Debbie Bregenzer  osvojile su treće mjesto.
Do slijedeće godine na World Mastersu u belgijskom Hazewinkelu poticaj svim veteranima  da se pridruže ozbiljnim treninzima i natjecanju.
Goran Polonji
U isto vrijeme druga ekipa veterana veslala je sjevernim Jadranom, ali tko, s kim, kada, treba tek razmrsiti iz Draženovih poruka.
Juniori su samozatajno bez javljanja u Rami na pripremama pred SP. Ipak saznajemo da su zadovoljni uvjetima i uspješno se pripremaju.
GN
 

Vezana galerija