Ostale novosti

Natjecanja 2014.

Juniorsko svjetsko prvenstvo

3. kolovoza 2014.

10 kolovoza

Četverac bez osvojio broncu!

Toni, Filip, Josip i Bernard prekinuli su šestogodišnju sušu u osvajanju juniorskih medalja. U teškim uvjetima izveslali su svoje najbolju utrku na prvenstvu. Čestitamo veslačima, treneru (i trenerima), klubovima Jadran Zadar i Marina Kaštela te roditeljima.

Tomislav je s partnerima u četvercu na priće također iskoristio to što im očito leže teške i sporije utrke te su odveslali dobru utrku za ukupno osmo mjesto. Lakim i mladim djevojkama otežani uvjeti nisu dobro legli. Ivana i Tea su ukupno jedanaeste, a Teuta dvanaesta. Dvojac na pariće djevojaka bio je 19., a dvojac bez juniora 21.

Detalje očekujemo po povrtatku, prvenstveno od trenera.

 

9. kolovoza 2014.

Četerac bez kormilara plasirao se u A finale! Čestitamo!

Izvrsno je veslala i mlada Teuta Lea, ali nažalost zauzela 4. mjesto te sutra nastupa u B finalu. Četverac na pariće je bio posljednji u polufinalnoj skupini i sutra također vesla u B finalu kao i djevojke u 2-. Dvojac bez kormilara i dvojac na pariće djevojaka veslat će u D finalu.  Rezultati.

 

8. kolovoza 2014.

Četverac na pariće je bio prvi u svojoj četvrtfinalnoj skupini te sutra vesla u polufinalu.

Djevojke u dvojcu bez nisu prošle u A finale, a djevojke u dvojcu na pariće nisu uspjele ući u polufinale A/B. Među 12 se nije plasirao niti muški dvojac bez kormilara.

7. kolovoza 2014.

Nakon nešto sporijeg starta četverac bez je izravno prošao u sljedeći krug. Djevojke u dvojcima su bile posljednje u svojim skupinama i sutra moraju sutra veslati repesaž. Jesu li prve utrke veslane taktički vidjet ćemo sutra prijepodne. Dvojac bez je četvrtim mjestom u repesažu ušao u četvrtfinale. Sutra su na redu četvrtfinalne utrke i repesaži.

 

6. kolovoza 2014.

Prvu utrku četverac na pariće je odveslao odlično, bio je prvi u grupi s ukupno drugim vremenom i sigurno prošao u četvrtfinale. 

Teuta je kao treća u skupini također ušla u četvrtfinale, a dvojac bez kormilara bio je posljednji u skupini i mora u repesaž.

 

4. kolovoza 2014.

Nakon priprema u Rami čak šest (!) posada juniorki i juniora u ponedjejak kreće u Hamburg na SP. Od mladostaša nastupaju Ivana Vilenica i Tea Kavčić u dvojcu bez kormilarke, te Tomislav Šain u četvercu na pariće.

Prema nastupima na ovogodišnjim regatama najbolji rezultat možemo očekivati od četverca bez kormilara i juniorki u dvojcu bez. Četverac na priće nije imao nastupa na regatama, a povremeni bljeskovi na treninzima ukazuju na potencijal posade. O ostalima nemamo pouzdanih informacija.

Rezultate možete vidjeti ovdje.

 

Vezana galerija