Ostale novosti

Natjecanja 2014.

Jadranov veslački dvoboj

24. kolovoza 2014.

Zadar 24. kolovoza 2014.

Hvala Zadranima!
Hvala svim mladim veslačicama i  veteranima koji su nakon crnih oblaka i jake kiše odveslali s nama u 8+ ili nas dodatno motivirali za brzo veslanje, jer su bili u 8+ nasuprot nas! Čestitam svima, a posebno hvala svim članicama i članovima naša 4 mix osmerca! Svi smo izveslali od jazina do prekrasnog mosta za oko minutu i pol!

Optimistični smo bili ( uz pomoć www.yr.no ) kad je grmilo i nebo se otvorilo! U 17 sati pljusak je na vrijeme stao! Nakon kiše odveslali smo po idealnom i mirnom vremenu do mrkloga mraka; uz još jedan prekrasni zalazak sunca u Zadru! Nakon kiše odveslali smo 100% sve tehnički super! Svih 6 ekipa u kojima su bile naše mlade Mladostašice i "zauvijek  mladi" veterani. Rezultati su bili odlični ( www.vk-jadran.hr) , ali nisu najvažniji. Druženje uz " my way " je bilo nezaboravan doživljaj! Treći duel je završio trijumfom Zadrana, ali i svih koji su danas odveslali.

Do viđenja svima na 4. slijedećem duelu oko 29. 8 .2015.? Veselimo se i mnogim našim prijateljima, koji su 23.8.2014. bili u mislima s nama!

Slijedeće naše druženje je 20.9.2014. na Bledu ( www.bled2017.org)

PozDra svima na moru i kraju .. a pogotovo Valentu i ekipi koji od danas veslaju na Svjetskom prvenstvu! Sretno Marcela i svi momci!

DS (skoro original)

 

Zadar, 23. kolovoza 2014.

Niti oluja s jakom kišom nije mogla poremetiti dobro raspoloženje na Jadranovom veslačkom dvoboju. Nakon skraćivanja programa zbog lošeg vremena regata je ipak održana, podjeljene su medalje te se nastavilo druženje na terasi kluba.

U ime sudionika zahvaljujemo se prijateljima iz Jadrana na gostoprimstvu i trudu oko organizacije.

Fotografije: Tihana Vranković i GN (za sada)

GN

 

Vezana galerija